Dnes je 29. 09. 2024
svátek má Michal

123 minut multižánrové smrště

Archiv

Třaskavou hudební směs, která v sobě míchá rozmanité hudební vlivy, přiveze do České Lípy v rámci svého turné  známá hudební formace - 123 minut.


 Je to kapela zkušených hudebníků a koncertních harcovníků, kteří mají už něco odehráno a kupodivu se neženou a nejsou hnáni za komerčním úspěchem za každou cenu. Jejich styl je založen na fúzi jazzu, rocku, blues i funku. Není u nich důležitý vliv, ale především výsledek. A ten je takový, že skupina pravidelně koncertuje po střední Evropě, zahrála si v Británii a samozřejmě se po posledním úspěchu vrací zpět i do České Lípy.


-123 minut stihli vydat někoik alb, z toho jedno živé, a získat ocenění České hudební akademie. Zdeněk Bína pak složil i hudbu k filmu Horempádem. Největší výhrou pro ně ovšem je, že si svou a nepodbízivou zajímavou hudbou získali přízeň mnoha fanoušků. Pokud je už znáte, je jisté, že vaše kroky budou směřovat  6.2. do Clubu Autonomia v 1. patře KD Crystal. A pokud je neznáte, tak je téměř jisté, že se zde řady jejich fanoušků rozšíří i o vás.