Dnes je 29. 09. 2024
svátek má Michal

Country královna přiveze známé hity

Archiv

První dámu tuzemské country music mohou slyšet její fanoušci v České Lípě 24. srpna od 20.00 hod. Na koncertě nabídne posluchačům průřez svou bohatou kariérou - přehlídku  hitů, vybraných z dosavadních dvanácti úspěšných nahrávek.



Královna české country, stále půvabná zpěvačka Věra Martinová vystudovala konzervatoř, obor kytara. (Svoji první kytaru dostala v osmi letech). V letech 82 -86 zpívala a hrála se Schovankami, poté se vydala na sólovou dráhu. Prvním hitem se v r. 85 stala píseň Malý dům nad skálou. Hostovala v zahraničí, vydala alba Dál jen vejdi, Nejsme si cizí, Půlnoční slunce, V.M. a přátelé aj. Získala 4 zlaté desky, 1 platinovou a v současnosti je považována za první dámu české country.



Věra Martinová natočila v loňském roce nové CD. U příležitosti jeho vydání vznikl koncertní program, jehož základ tvoří písničky z tohoto nového CD. Diváci nebudou samozřejmě ošizeni ani o ty největší hity, jako například Až na vrcholky hor, Malý dům, Ó Pane náš, Dál jen vejdi, Mý blues, Nebe, peklo ráj a další.