Dnes je 29. 09. 2024
svátek má Michal

Jak se do lesa volá...

Archiv

STRÁNKA OBSAHOVÁ


Již tradičně se nejdříve pokusím rozebrat obsahovou a jazykovou stránku tohoto webu.


Na stránkách je vše přehledné a urovnané. Autor  vhodně použil rozložení menu a podmenu, která dělají stránky ještě více atraktivnějšími. V sekci "Výhodné zakázky" nalezneme nejednu zajímavou informaci. Můžeme si zde totiž přečíst, jaké úpravy lesů a krajiny udělala firma v nedávné době a na kolik si tím přišla.


V odkazu "Nabízíme" se můžeme informovat o všech produktech a službách, jak se samozřejmě od webu tohoto typu očekává.


K plusu těchto stránek můžeme ještě přičíst, že k téměř každému článku jsou přiloženy fotografie. Bohužel, některé články serveru jsou až příliš krátké a nevystihující. 


Tím bych ukončil stručný přehled obsahu těchto internetových stránek. Nemusí to být autorova noční můra, ale přece jen bych mu doporučil některé věci probrat více do podrobna.


ZNÁMKA OBSAHOVÁ: 1-2


STRÁNKA GRAFICKÁ


Ani tato část Webtipu není příliš dlouhá, jelikož grafika webu je jednoduchá, ale v jednoduchosti je krása.


Takže nejprve pozadí. Klasické nádherně bílé pozadí je dokonale sladěno s barvou a typem textu. Velice efektní je světlý proužek dřeva za hlavním menu. I členění textů je na stránkách přehledné.


Velkým minusem webu jsou příšerně tmavé fotografie. To by ale spravila jednoduchá úprava obrázků v nějakém lepším grafickém editoru.


S estetickým vzhledem stránek můžeme být vcelku spokojeni. I když ty fotografie by potřebovaly co nejrychleji upravit.


ZNÁMKA GRAFICKÁ: 1-2


A jsou tu poslední řádky Webtipu, kde se dostaneme k celkovému hodnocení. Jak se na samotných stránkách sami můžeme dočíst, společnost BOR a.s. je určitě významná a vyhledávaná firma. Proto bych doporučoval stránky ještě malilinko upravit.


Protože je to v tomto roce Webtip poslední, rád bych Vám do nového roku 2004 popřál mnoho úspěchů, zdraví a štěstí. Loučím se a brzy na shledanou!


Známka celková: 1 - 2


ADRESA WEBU: http://www.boras.cz