Dnes je 24. 09. 2024
svátek má Jaromír

Jaký byl reprezentační ples Nového Boru?

Archiv

Celý ples byl ve znamení pohody, přátelské atmosféry a příjemné zábavy. Zahájení se ujal starosta města Nového Boru ing. Radek Nastič (ODS). Ve svém slavnostním projevu všechny přítomné přivítal a nezapomněl poděkovat sponzorům, bez kterých by se ples nemohl konat.


Hejtman Petr Skokan se svěřil s tím, že přijal velmi rád pozvání pana starosty na ples, neboť má k Novém Boru blízký vztah.


Do víru zábavy se nechali strhnout i představitelé Nového Boru. Ing. Radek Nastič nám přiblížil některé zajímavé okamžiky: „Skupina Maxim turbulenc nás vyzvala s místostarostou Jindřichem Marešem na podium, a tak jsme nemohli odmítnout. Zazpívali jsme si s nimi pár písní. Dokonce se k nám přidal i Jan Stejskal a Petr Skokan.“


Hejtman se cítil jako ryba ve vodě, bez váhání se ujal kláves a hrál sólo.


Jako hlavní host večera vystoupil krátce po 23. hodině zahraniční host Meky Žbirka, který zaujal svou hudbou nejednu z přítomných dam. Velký úspěch sklidilo také vystoupení tanečního souboru Boráček a Karla Emanuela Gotta.


„Ples města je nejen kulturní událostí, ale i příležitostí, jak se setkat se zajímavými lidmi. Vyměnil jsem si několik cenných kontaktů a měl jsem dokonce i čas pohovořit si se svými zaměstnanci,“ dodal starosta Nastič.