Dnes je 24. 09. 2024
svátek má Jaromír

Jazz kráčí městem

Archiv

„Tyhle večery jsou pro mě takovým pohyblivým svátkem, pohodová hudba a vstřícná obsluha, co víc si přát?“ říká jeden ze stálých návštěvníků Pavel Kubeš.



„V listopadu přibude pro fajnšmekry další jazzový večer, a to ve čtvrtek 8. listopadu. Naše pozvání do pořadu Novoborské talenty totiž přijal dlouholetý muzikant a novoborský rodák Bohumír Jindra. I přesto, že žije už několik desítek let v Německu a na svém posledním koncertu ve Stuttgartu sklidil velký úspěch, do rodného města se rád vrací,“ říká Radovan Novotný, jednatel Kultury Nový Bor, s.r.o.



„Těším se, že si po letech opět zahraju doma. Mám přichystaný večer plný jazzových melodií, swingu a jihoamerických rytmů. Ale nepřijedu  sám. Už více než deset let vystupuji s různými orchestry, k Vám přijedu s tím, ve kterém dominuje klavíristka Irena Trávníčková, absolventka plzeňské konzervatoře, a basista Tomáš Würtherle. Za zmínku stojí také Silvia Kopečná, teprve sedmnáctiletá klarinetistka, která už vyhrála řadu hudebních soutěží," vzkázal Bohumír Jindra svým příznivcům.