Karatisté Sport RELAXu se připravovali na další závody

Verze pro tisk |

Výběr závodníků SPORT RELAX Česká Lípa a Děčín se připravoval v sobotu 1.4. 2017 v českolipské sportovní hale na blížící se soutěže. Pro mladé závodníky je to Pohár Nadějí a pro pokročilé Národní pohár. Obě soutěže se konají v České Lípě.

Přípravný dopolední blok tréninků byl věnován kata, který vedl Pavel Znamenáček a Milan Veselý. Kumite se věnoval v dopoledním a odpoledním bloku Petr Grosman s pokročilejšími závodníky, kteří mají před sebou zmíněný Národní pohár a Národní ligu karate. Odpolední blok byl opět rozdělen na začínající ,,kumiťáky" , kteří se soustředili na přípravu s trenérem Pavlem Znamenáčkem . Ten se zaměřil na volné kumite a věnovali se zápasům, které nás čekají 23. dubna na regionální lize mládeže.

Je vidět, že nám toto setkání přináší radost a utužuje kolektiv, který i společně poobědval. Tento program KARATE SPORT RELAX podporuje a věříme, že se vše zúročí nejen na tatami. Karate není jen soutěž, ale především výchovný proces a soutěž je bonusem.

Děkujeme městu česká Lípa a příspěvkové organizaci SPORT CL za podporu při uskutečňování těchto akcí, kde dáme prostor každému, kdo cílevědomně chce trénovat.  

alt
alt
alt
alt
alt
alt
Nahoru