Dnes je 24. 09. 2024
svátek má Jaromír

Superstar Michal Foret v Novém Boru

Archiv

Některé odvážnější odhalily i své břicho, aby si nechaly autogramy hvězd zvěčnit na kůži. Početná herecká i tvůrčí delegace přijela do Nového Boru představit divákům českou komedii Experti. Michal Foret nám prozradil, že ve filmu sice hraje jen několik minut, ale že měl tu čest spolupodílet se na muzice s Romanem Holým, čímž si několikaminutový pobyt na plátně vynahradil.




„Skládám hudbu i texty a za pár týdnů vydám své vlastní CD, které se stylově blíží k britpopové muzice. Dokonce tam zpívám i duet s Věrou Špinarovou,“ dodal Foret.


Jak blízko má zpěvák ze Superstar k herectví?


„Při koncertě i před kamerou se vždycky hodí dobrá šou. Každý zpěvák musí být i hercem, aby se dostal blíž k divákům.“


Michala Foreta čeká v nejbližších měsících maturita, několik koncertů a spousta nahrávek. Není takový shon pro tebe vyčerpávající?


„Někdy je to náročné, ale čerpám energii vždycky u nás doma v Křenůvkách, kde je nádherný les a tam se očistím od všech myšlenek,“ dodává Michal Foret.


„Od 16 hodin probíhala v kině počítačová soutěž ve hře Quake III. Několik desítek účastníků sehrálo souboj přímo na plátně. Dva nejlepší pak předvedli své hráčské umění před delegací a diváky. Výherce Pavel Hach byl oceněn scénářem a dalšími věcnými cenami z filmu Experti,“ připomněl jednatel Kultury Nový Bor, s.r.o, Radovan Novotný.