Dnes je 29. 09. 2024
svátek má Michal

MFF Praha - LOKO 3:1 (-21,24,15,17)

Začátek prvního setu byl vyrovnaný až do stavu 13:13. Pak jsme odskočili o tři bodíky. V té době jsme dobře přihrávali a zejména útok středem soupeř nemohl zastavit a tak jsme první set vyhráli. Druhý set se hrál podle podobného scénáře.

Do stavu 13:13 bylo stále srovnáno, my jsme pak odskočili o tři bodíky a když jsme vedli 23:20, vypadalo to, že vyhrajeme i druhý set. Jenže jsme totálně selhali v útoku a set jsme prohráli. Soupeř se dostal do sedla a další sety zcela jednoznačně vyhrál, když téměř vůbec nechyboval.

Hodnocení zápasu trenérem :

Co říct k takovému zápasu. Prohráli jsme ho v hlavách. Začneme výborně soupeře přehráváme a je pohoda. Pak však přijde pár našich chyb, my znervózníme a kupíme další chyby. Zbytečně na sebe sami vyvíjeme tlak, který pak neustojíme a ztrácíme cenné body. V tabulce jsme stále na šestém místě, které zajišťuje postup do play-off, jenže to musíme potvrdit v závěru základní části. Teď je pauza a začnemě hrát 11.1.2013 v Kladně. V domácí hale budeme hrát 18.1.2013 proti Hradci Králové. Chtěl bych všem našim fanouškům poděkovat za jejich podporu, popřát jim hezký svátky a těším se na další setkání v novém roce.

hráno 87 minut

Hráli: Javůrek, German, Peníška, Šén, Poživil, Plachý, Špringl,  Pekárek, Žáček libero: Steffan